IJSSALON DE LORENZO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 252 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij IJssalon de Lorenzo. Meer weten? Ontdek meer

9 sep 2022 om 23:27 Ik kom hier al zolang ik me kan herinneren. Nog met de oude eigenaars. Het wás altijd heerlijk ijs, maar vond er erg weinig smaak aan zitten. Erg jammer vandaar maar 3 sterren.
31 mei 2021 om 13:48 Kwaliteit was prima maar een uur bezorgtijd was wat aan de lange kant. Je kunt beter een kleine bowl bestellen dan een grote bowl. Deze laatste is wat karig gevuld.
30 mei 2021 om 22:28 Heel smaakvol alleen zo weinig vis 2e keer besteld maar de vis erop is echt veel te weinig in verhouding met de grote bowl inc extra’s kwam karig over
30 mei 2021 om 20:25 Bezorgen duurde lang. Anderhalf uur bijna. Eten was niet lekker. Grote pokebowl besteld. Met extra zalm. Was gewoon 1x zalm en fcking veel rijst. Weinig groente. Beetje gierige bedoeling
28 mei 2021 om 21:48 Wij zijn verslaafd, das niet goed voor onze lijn... 5 sterren!!!
24 mei 2021 om 1:37 Supperr ♡
23 mei 2021 om 20:42 Wij hebben coup moortje besteld en triple chocolate. Zat er 2 gratis ijsjes en slagroom bij! Zoo onwijs lief van jullie❤️. Het ijs is echt onwijs lekker! Het bestellen waard❤️
23 mei 2021 om 8:41 De bezorging was super snel en ik vond het persoonlijk bericht op het zakje leuk gedaan! Het eten was prima- prima portie grootte en in een recyclebaar bakje. Ik heb niet veel gemerkt van de dressing die ik heb gekozen, miss vergeten?
19 mei 2021 om 23:31 Erg leuk dat er een persoonlijke boodschap op de tas stond! Voelde heel fijn en bracht zeker een glimlach mijn gezicht! Er is goed geluisterd naar mijn dieet wensen. Daarbij was het erg lekker en waren het goede porties. Dank jullie wel!
16 mei 2021 om 22:29 Good service. Nice food.
15 mei 2021 om 21:00 Heerlijk gegeten!
15 mei 2021 om 19:55 Top